Impresszum

Aranyklinika Kft.

Székhely:
6720 Szeged, Arany János utca 14.
Nyilvántartó hatóság:
Szegedi Törvényszék Cégbírósága
Adószám:
13725916-2-06
Cégjegyzékszám:
Cg.06-09-010596

Betegtájékoztató

 Előjegyzés

A pontos és zökkenőmentes betegellátás segítéséről előjegyzési rendszerünk gondoskodik. Szakrendeléseink, vizsgálataink igénybevétele kizárólag időpont előjegyzés alapján lehetséges. Orvosainkkal csak rendelési időpont előjegyzése esetén tud konzultálni. Az előjegyzési rendszer által osztott időpontok csekély mértékben módosulhatnak rendkívüli esemény, torlódás bekövetkezése esetén. Amennyiben a betegellátás a tervezettnél hosszabb időt vesz igénybe, lehetséges, hogy csúszás alakul ki. Ilyen esetekben kérjük szíves türelmét. Gondoljon másokra és érkezzen időben időpontjára! Időpontja előtt 10 perccel elegendő bejelentkeznie a recepción. Az Aranyklinika teljes személyzete arra törekszik, hogy a betegek előjegyzés szerint, várakozás nélkül, maximális elégedettséggel kerüljenek ellátásra.

Időpontlemondás

Amennyiben mégsem tud eljönni a megbeszélt időpontban, az időpontot kérjük, hogy legkésőbb 24 órával az időpontot megelőzően mondja le! Megértését köszönjük! Amennyiben elmulasztja lemondási kötelezettségét és az előjegyzett időponton nem jelenik meg rendelőnkben, úgy másik időpontot csak a rendelési idő végére áll módunkban kiadni! Ha nem jön el előjegyzett időpontjára, másoktól veszi el a helyet!

Térfigyelő rendszer

Aranyklinika Orvosi Rendelő területén Aranyklinika Kft. megfigyelő rendszert üzemeltet. A Térfigyelő Rendszer Adatvédelmi Szabályzatáról a tájékoztatót ezen a linken olvashatja el.

Adatvédelem

Az Aranyklinika adatvédelmi tájékoztatóját ezen a linken olvashatja el.